Pikantne koreczki

Składniki:
  • Sokołów Grill House Kiełbasa śląska o smaku jalapeno
  • cukinia
  • ser pleśniowy
  • pomidorki koktajlowe
  • olej rzepakowy lub olej smakowy
  • ulubione przyprawy: sól, pieprz, papryka słodka, majeranek, rozmaryn itp.
  • wykałaczki
  • bagietka
  • zapał do pracy
Przygotowanie:
  1. Kiełbasę śląską, cukinię, ser i pomidorki kroimy w plasterki.
  2. W miseczce mieszamy przyprawy z niewielką ilością oleju, obtaczamy w nich cukinię (możemy pozostawić na 1 h, aby przeszła smakiem przypraw).
  3. Z podanych składników robimy koreczki.
  4. Bagietkę kroimy na kromki i smarujemy niewielką ilością oleju (najlepiej smakowy - czosnkowy). Wszystko grillujemy.
  5. Koreczki możemy podać z ulubioną sałatą. Smacznego!